IDEELLT FORUM 2020

Fredagen den 20 november arrangeras Ideellt Forum av Ideell Arena och Giva Sverige i samarbete med PwC och Swedbank. Ideellt Forum är en mötesplats för dig som arbetar med strategi- och ledningsfrågor, ekonomistyrning, redovisning, kommunikation och hållbarhetsfrågor. På Ideellt Forum 2020 möter du seniora forskare och politiker, ledande företrädare för civilsamhälle och näringsliv och många andra. Tillsammans utforskar vi hur samhället behöver organiseras för att främja en hållbar utveckling och de vägval som vi nu står inför.

Under dagen utses också Årets redovisning i den ideella sektorn – en klassiker i detta sammanhang! Nu har finalisterna utsetts, läs mer om utmärkelsen här!

Ideellt Forum hålls digitalt i år, vilket gör det möjligt för dig att delta oavsett var du befinner dig. Vi ser fram emot de nya möjligheter det skapar och ett rikt och interaktivt program.

Varmt välkommen!

ANMÄL DIG HÄR

Har du frågor om innehållet i Ideellt Forum kontakta Andreas Linderyd, ansvarig för mötesplatser på Ideell Arena på mobil 070-798 53 87 eller andreas.linderyd@ideellarena.se